9/11/12

guest 07/ Brkn Glssz ft. Twisted Loops [live mix/interview]




Οι Twisted Loops είναι ένα νέο project ηλεκτρονικής μουσικής που εδρεύει στον Βόλο. Τη Δευτέρα, 5 του Νοέμβρη, το DJ ντουέτο των Brkn Glssz φιλοξένησε τους ιθύνοντες νόες των Twisted Loops, τον Νίκο και τον Κώστα, σε ένα δίωρο στο ραδιόφωνο του Nova Fm 106. Μια ωραία ραδιοφωνική συνάντηση, με κουβέντα, μουσική και χαλαρή διάθεση. Δε θα γράψω εδώ τι ειπώθηκε ακριβώς, αλλά ούτε και θ’ αποκαλύψω κάτι για τις μουσικές που παίχτηκαν, πέρα από το ότι οι περισσότερες αποτελούν δημιουργίες των Twisted Loops. 




Το μόνο που θ’ αναφέρω είναι ότι αυτή η δευτεριάτικη εκπομπή μου άρεσε, ανάμεσα στ’ άλλα, επειδή έγινε άνοιγμα σε κάποια θέματα τα οποία –όπως και να το κάνουμε- δε συζητιούνται συχνά στο ραδιόφωνο, ίσως ακόμα και στα διαδικτυακά ραδιόφωνα που πλέον είναι πιο “προχωρημένα”, όπως: οι τρόποι με τους οποίους η κουλτούρα των samples και η ηλεκτρονική μουσική γενικότερα επιτρέπουν σε ανθρώπους που δεν ξέρουν μουσική να δημιουργήσουν, βγάζοντας ό,τι έχουν μέσα τους· οι εμπνεύσεις που μπορεί να προσφέρει, αλλά και οι δυσκολίες που μπορεί να έχει η δημιουργία και κυκλοφορία μουσικής σε μια επαρχιακή πόλη, όπως ο Βόλος.

Τελικά, οι Twisted Loops ήρθαν στο στούντιο αποφασισμένοι να μοιραστούν μαζί μας το πάθος τους πάνω στην ιδέα πως όλα γίνονται, όλα πραγματώνονται, με προσπάθεια, ενδιαφέρον, συνεργασία, απλότητα. 


 Οι Twisted Loops στο facebook και στο youtube.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου