27/6/11

Μια interactive ραδιοφωνική πρόταση...



Στην Εκπομπή που ψάχνει τίτλο (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στον Nova Fm 106) συχνα πυκνά κάνουμε αφιερώματα με ποικίλο περιεχόμενο. Επίσης, παρόλο που η εκπομπή αποφεύγει τον σχολιασμό του τρέχοντος πολιτικού και κοινωνικού σκηνικού, προσπαθούμε να έχουμε άποψη, η οποία βέβαια απορρέει από την πανταχού παρούσα μουσική...

Οι παραπάνω πληροφορίες έχουν σημασία για το αφιέρωμα που ετοιμάζεται πυρετωδώς για μεθαύριο, δηλαδή την Τετάρτη 29 Ιούνη. Ένα ακόμα αφιέρωμα από την Εκπομπή που ψάχνει τίτλο σε τραγούδια από τον χώρο της ροκ μουσικής που φέρουν πολιτικά και κοινωνικά μηνύματα. Ο καιρός, οι καταστάσεις που καθημερινά βιώνουμε νομίζω πως δίνουν το έναυσμα για μια τέτοια κίνηση. 

Αλλά το πιο ενδιαφέρον και ωραίο είναι ότι εσείς, οι ακροατές του Nova Fm και της Εκπομπής που ψάχνει τίτλο μπορείτε να  συνδιαμορφώσετε τις επιλογές της μετάδοσης της Τετάρτης.

Ο τρόπος είναι απλός: προτείνετε τραγούδια και βίντεο στην σελίδα της Εκπομπής που ψάχνει τίτλο στο facebook. Ροκ τραγούδια με ένα πολιτικό/ κοινωνικό μήνυμα:


και βέβαια και στο twitter.

Ήδη οι προτάσεις από φίλους και ακροατές είναι κάμποσες, αλλά φυσικά θέλουμε κι άλλη συμμετοχή από σας. Βέβαια, για όσους δεν αρέσκονται στο facebook, πάντα υπάρχει το πιο παραδοσιακό μέσο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:


Ας διαμορφώσουμε λοιπόν μαζί την εκπομπή της Τετάρτης που μας έρχεται…

η εικόνα είναι "κλεμμένη" από μια βέβαια πιο επαναστατική interactive προσπάθεια του πρόσφατου παρελθόντος (http://www.flickr.com/photos/36770305@N07).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου